مشاوره و سفارش

زعفران نگین صادراتی درجه یک

زعفران نگین یکی از گرانترین و باکیفیت‌ترین نوع زعفران می‌باشد که تولید آن بسیار وقت‌گیر و زمان‌بر است. زعفران نگین امروزه با دستگاه‌های حرفه‌ای خشک می‌کنند. معمولا این مدل زعفران برای صادرات استفاده می‌شود که کروسین آن بالای ۲۷۰ می‌باشد و از آنجا که قلم‌های آن درشت است، بیشتر برای بحث‌های صادراتی استفاده می‌شود.

ویژگی‌های زعفران نگین

  • رنگ روشن و طبیعی دارد
  • کلاله‌های آن بهم چسبیده نیست
  • تمام کلاله باید کاملا قرمز باشد
  • نباید هیچگونه فرخوردگی داشته باشد

زعفران نگین از مرغوب‌ترین انواع زعفران است که به دلیل کیفیت بالای کلاله‌ها طرفداران زیادی از سرتاسر جهان به‌ویژه اروپا دارد. یکی از دلایل کیفیت بالای این زعفران این است که جداسازی کلاله از گلبرگ‌های بنفش با دقت انجام می‎شود.

در واقع زعفران دست چین شده دارای حجم بالایی از کلاله‌ها است که به دلیل عدم وجود شکستگی و رنگی جذاب در آنها، ظاهری زیبا را برای آن فراهم آورده است. کیفیت بالای زعفران نگین نسبت به زعفران سرگل از یک سو و محدود بودن حجم تولید زعفران نگین از سوی دیگر، سبب شده قیمت زعفران نگین بالاتر از قیمت زعفران سرگل باشد.

زعفران نگین صادراتی
زعفران سرگل صادراتی

زعفران سرگل صادراتی

زعفران سرگل یکی از رایج ترین و پر مصرف‌ترین نوع زعفران است. در این زعفران دیگر خبری از قسمت زردی و یا ریشه‌ی آن نیست. این نوع زعفران در بازار با نام‌های سرقلم، سرریشه و ممتاز شناخته می‌شود. درجه کیفیت زعفران سرگل صادراتی دارای کروسین بین 240 تا 250 انداز‌ه‌گیری می‎‌شوند، کروسین باعث رنگ‎دهی زعفران می‌شود و مقداری برای تعیین عیار زعفران شناخته می‎شود.

مشخصات زعفران سرگل

  • عطر و طعم فوق العاده زعفران
  • رنگ دهی عالی زعفران
  • درشت و سالم بودن رشته‌های زعفران
  • تمام قرمز بودن و سفیدی نداشتن محصول

زعفران سرگل صادراتی در واقع همان چیزی است که در ذهن اغلب افراد از زعفران وجود دارد. در این نوع، بخش خامه (ریشه) به کلی حذف و کلاله‌های کاملا قرمز رنگ به‌صورت جدا از هم، زعفران خالص را تشکیل می‌دهند.

در میان انواع زعفران، قدرت رنگ دهی این نوع زعفران بیشتر از بقیه و در حدود 210 تا 260 واحد می‌باشد. البته بهترین عیار رنگ دهی برای زعفران سرگل صادراتی 260 می‌باشد. مصرف زعفران سرگل به نسبت انواع دیگر بیشتر مرسوم می‌باشد.

این نوع زعفران محصول الک کردن و پاک کردن پوشال یا دسته به روش خاصی است که طی آن فقط و فقط کلاله زعفران دیده می‌شود. ممکن است در طول تبدیل پوشال قلمدار و یا دسته به سرگل امکان شکستن کلاله وجود داشته باشد، لذا این نوع جنس مقداری ریزی کلاله دارد و نسبت وزن به حجم‌اش نسبت به انواع دیگر زعفران زیادتر است.

زعفران پوشال قلمدار

در این نوع زعفران رشته‌های قرمز آن کشیده و ضخیم تر است و میزان زردی کلاله‌های زعفران نیز کمتر است و قلم های آن بزرگتر و درشتر است.

قیمت پوشال نسبت به سایر انواع زعفران یعنی زعفران نگین و زعفران سرگل ارزانتر است چون به همراه کلاله زعفران مقداری خامه نیز وجود دارد.

ویژگی‌های زعفران پوشال قلمدار 

  • خوش رنگ
  • تکه‌های جدا از هم
  • انتهای کلاله سفید
  • ضخامت کلاله بالا
  • بدون فِرخوردگی
  • کلاف به هم پیوسته

از جمله مهمترین مشخصات ظاهری زعفران پوشال، می‌توان به ظاهر آن اشاره کرد. زعفران پوشال از کل بخش کلاله و همین‌طور قسمتی از خامه شاخه زعفران تشکیل شده است که طول خامه بین 1 الی 3 میلی‌متر باشد؛ به این مفهوم که شما تنها بخش کوچکی از ساقه زرد رنگ را خواهید دید. اما از لحاظ قدرت رنگ‌دهی وجود تمام کلاله و بخشی از خامه باعث شده تا زعفران پوشال قدرت رنگ‌دهی بین 170 تا 240 واحد را داشته باشد.

 

زعفران پوشال قلمدار

چرا ما را انتخاب کنید؟

تامین مستقیم انواع زعفران
ارائه قیمت های رقابتی در بازار
پشتیبانی کامل تا رسیدن بار
ارسال بار به تمامی نقاط کشور
تامین محصول برای صادرات
امکان همکاری با تولیدکنندگان

پل های ارتباطی ما با شما

ایمیل مجموعه

INFO@SAFFRONALA.IR

قیمت زعفران نگین صادراتی قائنات

زعفران نگین صادراتی قائنات

بهترین نوع زعفران بسته به نیاز شما ممکن است متفاوت باشد. اما زعفران به طور کلی به 5 دسته اصلی زعفران سَرگُل، زعفران نگین، زعفران پوشال، زعفران دسته یا دخترپیچ، زعفران کنج و زعفران سوپرنگین تقسیم می‌شود. از طرفی هر کدام از این دسته‌ها خود به تنهایی به چند دسته دیگر تقسیم می‌شوند که در آن‌ها، معیار دسته‌بندی کیفیت، مرغوبیت، ضخامت و طول رشته‌ها خواهد بود. به‌عنوان مثال زعفران سَرگُل خود به تنهایی به سه دسته زعفران ممتاز سَرگُل، زعفران سَر قلم و زعفران سَر ریشه تقسیم می‌شود. در این دسته‌بندی، ضخامت رشته‌ها، طول آن‌ها، یکدست بودن رشته‌ها و میزان خامه از جمله معیارهای تقیسم‌بندی دسته‌ها هستند.