تامین زعفران برای کارخانه بستنی سازی

آنچه در این مقاله می خوانید...

چه نوع زعفرانی برای بستنی سازی مناسب است؟مزایای استفاده از زعفران در کارخانه بستنی سازی

برای تامین زعفران برای کارخانه بستنی سازی، شما می‌توانید از مجموعه زعفران اعلا استفاده کنید. این شرکت دارای یک قرن تجربه در کشت، فرآوری، بسته‌بندی و صادرات زعفران است. این شرکت محصولات خود را با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در دسترس مشتریان قرار می‌دهد.

لیست قیمت روز زعفران 06 اردیبهشت 1403

نام محصولقیمت عمده کیلویی
زعفران سوپر نگین درجه یک113 میلیون و 500 هزار تومان
زعفران سوپر نگین درجه دو111 میلیون تومان
زعفران نگین درجه یک110 میلیون تومان
زعفران نگین درجه دو109 میلیون تومان
زعفران سرگل درجه یک107 میلیون تومان
زعفران پوشالی درجه یک105 میلیون تومان
زعفران پوشال معمولی101 میلیون تومان
زعفران شکسته درجه یک85 میلیون تومان
زعفران دخترپیچ درجه یک79 میلیون تومان
زعفران سفیدی درجه یک11 میلیون و 500 هزار تومان
پرچم زرد زعفران درجه یک1 میلیون و 300 هزار تومان

چه نوع زعفرانی برای بستنی سازی مناسب است؟

نوع زعفرانی که برای بستنی سازی مناسب است بستگی به نوع بستنی و سلیقه شخصی دارد. اما به طور کلی می توان گفت که زعفران سرگل یا نگین سوپر و که دارای رنگ قرمز و عطر و طعم قوی هستند، از بهترین نوع زعفران برای بستنی سازی محسوب می شوند.

تامین زعفران برای کارخانه بستنی سازی

مزایای استفاده از زعفران در کارخانه بستنی سازی

استفاده از زعفران در کارخانه بستنی سازی می تواند مزایای متعددی داشته باشد. برخی از این مزایا عبارتند از:

افزایش کیفیت و طعم بستنی: زعفران یکی از بهترین طعم دهنده ها و رنگ دهنده های طبیعی است که می تواند بستنی را خوشمزه، خوشبو و زیبا کند. زعفران همچنین دارای خواص ضد اکسیدانی و ضد التهابی است که می تواند سلامت بدن را بهبود بخشد.

افزایش جذابیت بازار: زعفران یک ماده گران قیمت و ارزشمند است که نشان دهنده ی کیفیت و لوکس بودن بستنی است. استفاده از زعفران در بستنی می تواند جذابیت بازار را افزایش دهد و مشتریان را جذب کند. زعفران همچنین یک ماده منحصر به فرد و سنتی است که می تواند هویت فرهنگی و ملی بستنی را نمایان کند.

افزایش سودآوری: استفاده از زعفران در بستنی می تواند سودآوری را افزایش دهد. زیرا مصرف کنندگان ممکن است حاضرباشند قیمت بالاتری را برای بستنی با زعفران پرداخت کنند. همچنین استفاده از زعفران ممکن است هزینه های تولید را کاهش دهد. زیرا نسبت به سایر طعم دهنده ها و رنگ دهنده های مصنوعی، مقدار کمتری از آن لازم است.

خانم ابراهیمی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *