زعفران پوشال معمولی با بهترین کیفیت

زعفران پوشال معمولی نوعی زعفران است که کمترین خطر تقلب را دارد.
در این نوع زعفران علاوه بر کلاله های قرمز رنگ، قسمت زرد/سفید خامه زعفران نیز دیده می شود که احتمال تقلب را بسیار کاهش می دهد.
با خرید زعفران پوشال می توانید از خواص کلاله و کرم آن به طور همزمان بهره مند شوید.
دلیل پایین بودن قیمت این نوع زعفران وجود خامه است که بسته به نسبت خامه و کلاله، ارتفاع، ضخامت و مجعد بودن رشته های پوشال و کیفیت زعفران می تواند متفاوت باشد.
احتمالش کمتر است اما حتی در این نوع زعفران هم تقلب اتفاق می افتد بنابراین بهترین انتخاب خرید زعفران پوشال از یک منبع معتبر است.
ایران بزرگترین تولید کننده زعفران در جهان است که بهترین انواع زعفران را تولید می کند.
مجموعه زعفران اعلا یکی از معتبرترین تامین کنندگان زعفران ایران است که زعفران پوشال را از کاشت تا برداشت، فرآوری و بسته بندی به صورت مستقل تولید می کند.
این مجموعه با عرضه زعفران پوشال که خود تولید کرده است، واسطه ها را حذف کرده و انواع زعفران پوشال را در هر حجمی که بخواهید با کیفیت تضمینی و با قیمت های تولیدی ارائه می کند.
همچنین می توانید با مراجعه حضوری در دفتر ما در مشهد و یا سفارش نمونه از کیفیت زعفران عمده فروشی ما مطمئن شوید.
برای اطلاع از قیمت دقیق و خرید آنلاین زعفران از سراسر جهان با شماره زعفران فروشی بگیرید.
زعفران پوشال چیست؟
زعفران پوشال پس از برداشت گلهای زعفران از مزارع، کلالههای قرمز رنگی که به خامه چسبیده و معمولاً سه رشته هستند، از سایر اجزای گل زعفران جدا میشوند.
اگر خامه زعفرانی که به آن سفیدی زعفران نیز می گویند از کلاله ها جدا شود تا کلاله ها به هم چسبیده و در انتها مقدار کمی سفیدی وجود داشته باشد به آن زعفران پوشال می گویند.
زعفران پوشال هر سال در ابتدای فصل برداشت یعنی اواخر شهریور تا اواسط مهرماه تولید میشود، اما این محصول در تمام طول سال در مجموعه زعفران اعلا نیز موجود است
در انتهای کلاله های سه شاخه این نوع زعفران معمولاً مقداری (1 تا 3 میلی متر) زرد یا سفید دیده می شود که حالت نی مانند به آن می دهد. به همین دلیل زعفران را پوشال می نامند که به معنی کاه است.
کرم زرد در انتهای کلاله ها باعث شده تا زعفران پوشال طرفداران زیادی داشته باشد زیرا به دلیل خامه بودن کلاله های سه شاخه به یکدیگر متصل می مانند.
وجود اتصال یکسان سه شاخه به یکدیگر و احتمال تقلب در این نوع زعفران را به صفر می رساند.
این نوع زعفران که در اسپانیا زعفران مانچا نامیده می شود، بخش بزرگی از زعفران تولید شده در اسپانیا را تشکیل می دهد.
انواع زعفران پوشالی
زعفران پوشال معمولی به گونه ای خشک می شود که رشته های آن قرمز و حجیم بوده و معمولاً از رشته هایی از قسمت های قرمز و زرد تشکیل شده است.
قدرت رنگ دهی آن حدود 170 تا 250 درجه است که به دلیل وجود خامه از زعفران سرگل و نگین کمتر است. اما قدرت رنگ دهی بیشتری نسبت به زعفران دسته/دسته دارد.
به طور کلی زعفران پوشال قدرت رنگ دهی قابل قبولی برای پخت دارد. همچنین میزان کروسین و سافرانال زعفران پوشال از نظر کیفیت کمتر از سایر انواع زعفران و زعفران نگین است.
زعفران پوشال معمولاً بر اساس میزان فر بودن رشته ها، مقدار خامه چسبیده به آن و همچنین اندازه رشته ها به 3 درجه کیفی زیر تقسیم می شود.
آشنایی با این سه دسته در هنگام خرید زعفران پوشال می تواند به شما کمک کند.
زعفران قلمدار درجه A+ ممتاز
این نوع یکی از بهترین انواع زعفران پوشال معمولی است که کلالههای آن ضخیم، صاف و کشیده است و در نتیجه دارای مجعدی کمتری نسبت به سایر انواع زعفران پوشال بوده و قدرت رنگ دهی بالاتری دارند.
میزان زردی یا کرم در این نوع زعفران پوشال کمتر و رشته ها بزرگتر است. از ویژگی های زعفران پوشال قلمدار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- رنگ نارنجی پررنگ
- هیچ قطعه ای به هم چسبیده نیست
- انتهای کلاله ها سفید است
- کلاله ها ضخیم هستند
- کلاله ها موج دار نیستند
- انتهای کلاله ها به هم متصل هستند